Parim konstaabel Viljandimaal on Silver Simuste

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Simuste
Silver Simuste Foto: Politsei

Viljandimaa omavalitsuste liidu konstaablikomisjon valis 28. korda parima konstaabli.

23. juunil Suure-Jaanis tähistataval maakaitsepäeval saab konstaablipreemia Suure-Jaani konstaablijaoskonna piirkonnapolitseinik Silver Simuste, kes teenindab Suure-Jaani valla piirkonda. Simuste töötab politseis alates 2000. aastast.

Politsei iseloomustab preemia saajat kui sihikindlat ja hulga rikkumisi avastanud ametivenda : «Simuste osaleb julgestuspolitsei kiirreageerimisüksuse tugirühma töös.

Viljandi politseijaoskonnas on ta läbi viinud nii piirkonnakonstaablitele kui ka patrullikonstaablitele õppuse «Käitumine ja taktika». Silver Simuste on ka edukalt asendanud naaberpiirkondade konstaableid nende äraolekul. 2012. aasta viie kuu jooksul on Silver Simuste alustanud 9 kriminaalmenetlust ja 26 väärteomenetlust.

Väärtegude hulgas on mees avastanud 13 liiklusseaduse rikkumist. Tänu sihikindlale tegevusele ja heale kogukonna tundmisele on Simustel suur panus kriminaalasjade avastamisel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles