Viljandimaa sport 28. maist 3. juunini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandis Soome, Rootsi ja Eesti mitmevõistluse maavõistlust.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandis Soome, Rootsi ja Eesti mitmevõistluse maavõistlust. Foto: Elmo Riig / Sakala

REEDE, 1. juuni

Jalgpall. Kell 16 kohtuvad Viljandi kunstmuruväljakul Eesti 1999. aastal sündinud noormeeste meistrivõistlustel Tulevik ja JK Tšempion.

LAUPÄEV, 2. juuni

Lauatennis. Kell 10 algab Viljandi spordihoones kahe maakonna lauatenniseklubi Sakala ja Suure-Jaani SK Lehola 2005 sõpruskohtumine.

Kergejõustik. Kell 12.30 on Viljandi staadionil Soome, Rootsi ja Eesti mitmevõistluse maavõistluse avatseremoonia. Võistlus algab kell 13. Ajakavaga saab tutvuda siin.

Jalgpall. Kell 12 mängivad Soe staadionil meistrivõistluste teises liigas FC Tarvastu ja Keila JK.

Kell 12 on Viljandi staadioni kunstmurul vastamisi neljanda liiga meeskonnad Tuleviku Vanakesed ja Võru JK II.

Suure-Jaani staadionil peetakse kaks kolmanda liiga kohtumist: kell 14 mängivad SK Tääksi ja Navi Vutiselts ning kell 17 Suure-Jaani United ja Tuleviku JK II.

Kell 15 on Viljandi kunstmuruväljakul Eesti noorte 1997. aastal sündinud meeskondade meistrivõistluste esiliigaturniiril Tuleviku vastane FC Levadia. Sama vanuseklassi teise liiga mõõduvõtul võõrustab SK Tääksi kell 10 Võhma staadionil Pärnu JK Vaprust.

PÜHAPÄEV, 3. juuni

Kergejõustik. Kell 11 jätkub Viljandi staadionil Soome, Rootsi ja Eesti mitmevõistluse maavõistlus.

Jalgrattamatk. Pühapäevase jalgrattamatka kontrollpunkt on Holstre lähedal Kindralimäel avatud kella 11—14. Kontrollpunkti asukoht kaardil.

Petank. Kell 12 peetakse Viljandi järve ääres rannapetangisarja võistlus.

Jalgpall. Kell 17 mängivad Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Eesti naiste teises liigas Tulevik ja Sillamäe Kalev.

Kell 10 võtab Suure-Jaani United 2003. aastal sündinute meistrivõistlustel kodusel Suure-Jaani staadionil vastu Pärnu Kalevi esinduse ning kell 12 on sealsamas aasta noorema vanuseklassi turniiril vastamisi Suure-Jaani United ja FC Elva PT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles