Viljandimaa sport 15.—20. maini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval on Sammulis takistussõiduvõistlus.
Laupäeval on Sammulis takistussõiduvõistlus. Foto: Raivo Sirelpuu

TEISIPÄEV, 15. mai


Kergejõustik. Kell 15 algab Viljandi staadionil noorte võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» neljas Viljandimaa etapp.


KOLMAPÄEV, 16. mai

Jooks. Kell 18 algab Viljandi linnastaadionil vastupidavusalade klubi Staier seeriajooksu teine etapp. Kavas on 1500 meetri distants.

Jalgpall. Kell 17 on Viljandi kunstumurul Eesti U-19 meistrivõistlustel vastamisi Viljandi Tulevik ja JK Sillamäe Kalev.


NELJAPÄEV, 17. mai

Järvejooks. Kell 17 avatakse Viljandi järve ääres tennisemaja juures terviseklubi Joosu järvejooksude ja energiakõnni sarja teise etapi start.


REEDE, 18. mai

Kergejõustik. Kell 10 algab Viljandi staadionil maakonna koolide neljandate ja viiendate klasside õpilaste kergejõustikuvõistlus.

Jalgpall. Kell 18 on Viljandi kunstmurul 1998. aastal sündinud noormeeste mängus Viljandi spordikooli vastane FC Helios.

Kell 19 kohtuvad Soe staadionil meistrivõistluste teises liigas FC Tarvastu ja Nõmme United.


LAUPÄEV, 19. mai

Iluvõimlemine. Kell 11 algab Viljandi spordihoones Lootuste karika finaalvõistlus. Ajakava.

Ratsutamine. Kell 11.30 on Sammuli tallide võistlusväljakul kavas takistussõiduvõistluse «Sammuli kevad» esimese parkuuri start. Võistluse juhend ja ajakava.

Kergejõustik. Kell 11 on Viljandi staadionil maakonna noorte kergejõustikupäev, millel võitavad mõõtu lapsed, kelle sünniaasta on 2001—2005.

Jalgpall. Kell 17 kohtuvad Viljandi staadionil meistrivõistluste teises liigas Tulevik ja Keila JK.

Viljandi kunstmuruväljakul peetakse kaks kohtumist: kell 12 mängivad neljandas liigas Tuleviku Vanakesed Tartu Ülikooli Faunaga, kell 14 on 1997. aastal sündinute meistrivõistlustel vastamisi Tuleviku ja Tartu Tammeka võistkond.


PÜHAPÄEV, 20. mai

Iluvõimlemine. Kell 11 jätkub Viljandi spordihoones Lootuste karika finaalvõistlus.

Jalgrattamatk. Pühapäevase jalgrattamatka kontrollpunkt on Sürgavere alevikus Sürgavere mäel avatud kella 11—14. Kontrollpunkti asukoht kaardil.

Jalgpall. Kell 12 on Viljandi staadioni kunstmurul Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga kohtumises Tuleviku II vastane Valga FC Warrior, kell 16 lähevad sealsamas naiste teises liigas väljakule Tuleviku ja Valga Warriori esindus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles