Viljandimaa sport 17.—22. aprillini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval sõidetakse Holstre-Nõmmel «Mulgikross 2012».
Laupäeval sõidetakse Holstre-Nõmmel «Mulgikross 2012». Foto: Elmo Riig / Sakala

KOLMAPÄEV, 18. aprill

Koolisport. Kell 10 mängitakse Viljandi spordihoones Eesti koolispordi liidu segavõistkondade finaalturniiri.

NELJAPÄEV, 19. aprill

Koolisport. Kell 10 jätkub Viljandi spordihoones Eesti koolispordi liidu segavõistkondade finaalturniir.

Järvejooks. Kell 17 avatakse Viljandi järve ääres tennisemaja juures terviseklubi Joosu järvejooksu ja energiakõnni sarja esimese etapi start.

REEDE, 20. aprill

Jalgpall. Kell 16 mängivad Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Eesti 1999. aastal sündinud noorte meistrivõistluste kohtumist Viljandi Tuleviku ja Põltsamaa Spordi meeskond.
Kell 17.30 on kunstmuruväljakul Eesti 1997. aastal sündinute meistrivõistluste mängus vastamisi SK Tääksi ja Märjamaa FC Flora noormehed.

LAUPÄEV, 21. aprill

Maadlus. Kell 10 algab Viljandi spordihoones 14. Küllo Kõivu vabamaadluse mälestusturniir.

Võrkpall. Kell 10 algab Suure-Jaani gümnaasiumi spordihoones paarismänguturniir. Võistluse juhendiga saab tutvuda siin.

Korvpall. Viljandi spordihoone vanas saalis peetakse maakonna meistrivõistluste otsustavad kohtumised: kell 11 selgitavad seitsmenda koha omaniku Mõisaküla ja Tarvastu / Viiratsi LT, kell 12.30 heitlevad viienda positsiooni pärast Suure-Jaani ja Männimäe Külalistemaja, kell 14 on pronksimängus vastamisi Anttila ja Abja/Nuia ning kell 15.30 algavas finaalmängus kohtuvad AP Mets ja Spordikool.

Motokross. Kell 12 algavad Viljandimaal Holstre-Nõmmel Balti mere maade karikavõistluste teise etapina sõidetava «Mulgikross 2012» võistlussõidud.

Jalgpall. Kell 12 on Viljandi kunstmuruväljakul Eesti meistrivõistluste neljandas liigas vastamisi JK Tuleviku Vanakesed ja SK Imavere Forss.
Kell 18 mängivad Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Eesti meistrivõistluste teise liiga kohtumist JK Tulevik ja FC Elva.

PÜHAPÄEV, 22. aprill

Jalgrattamatk. Viljandi rattaklubi ootab kõiki kella 11—14 hooaja esimese jalgrattamatka kontrollpunktis Varesemägedes.

Ratsutamine. Kell 11 on Sammuli tallide võistlusväljakul kavas Viljandimaa ratsaspordiklubi aprillikuu mõõduvõtt takistussõidus. Võistlusjuhendiga saab tutvuda siin.

Jalgpall. Kell 12 lähevad Viljandi staadioni kunstmurul vastamisi meistrivõistluste kolmanda liiga meeskonnad Tuleviku II ja SK Tääksi.
Kell 17 mängivad Viljandi kunstmuruväljakul Eesti naiste meistrivõistluste teises liigas Viljandi Tulevik ja Rakvere JK Tarvas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles