Lumetuules linnuluurel ehk Ka klaassilma võivad tükkida pisarad

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kusagil on linde paksult koos, tasub neid hoolega vaadata. Näiteks sellel põllul tegutsesid peale esimese hooga silma jäänud sookurgede väikeluiged, linavästrikud, suur-laukhaned, hallhaned, laululuiged, sinikael-pardid ja roo-loorkull.
Kui kusagil on linde paksult koos, tasub neid hoolega vaadata. Näiteks sellel põllul tegutsesid peale esimese hooga silma jäänud sookurgede väikeluiged, linavästrikud, suur-laukhaned, hallhaned, laululuiged, sinikael-pardid ja roo-loorkull. Foto: Maarja Möldre

Vastu igasugust ootust oli kogu suurele reedele tooni andnud vihm õhtul lakanud ning isegi paarkümmend tähte, Veenus eesotsas, vaatas läbi õhukese pilvekardina alla maale. Ka täiskuu oli välja tulnud, ehkki kumas veidi häguselt nagu lamp Türgi saunas.

Ent selginenud taevas oli kõigest intermetso, millega loodus dekoratsioonide vahetuselt tähelepanu kõrvale juhtis. Mõne öötunni jooksul asendas suur lavameister vihma lumega ning vaikse laupäeva varahommikuks oli Saaremaa kagurannik valge nagu talvel.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles