Viljandimaa sport 9.—15. aprillini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall alustab kolmapäeval meistrivõistluste finaalseeriat.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall alustab kolmapäeval meistrivõistluste finaalseeriat. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

KOLMAPÄEV, 11. aprill

Jalgpall. Kell 17 mängivad Viljandi kunstmuruväljakul Eesti U-19 meistrivõistlustel Viljandi Tulevik ja Pärnu JK.

Võrkpall. Kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti naiste meistrivõistluste finaalseeria esimeses vastasseisus Viljandi Metall ja Viimsi SPA.


LAUPÄEV, 14. aprill

Korvpall. Laupäeval on Viljandi spordihoonessse kavandatud neli maakonna meistrivõistluste veerandfinaalkohtumist: kell 12 mängivad Abja/Nuia ja Männimäe Külalistemaja, kell 13.30 Spordikool ja Suure-Jaani, kell 15 Anttila ja Tarvastu / Viiratsi LT ning kell 16.30 AP Mets ja Mõisaküla.

Jalgpall. Kell 14.45 algab Viljandi staadionil Eesti 1997. aastal sündinud noormeeste meistrivõistluste mäng, kus Tulevik võõrustab FC Kuressaare esimest võistkonda.

Kell 17 mängivad Viljandi kunstkattega väljakul Eesti meistrivõistluste meistriliiga meeskonnad FC Viljandi ja FC Kuressaare.


PÜHAPÄEV, 15. aprill

Jalgpall. Kell 13 lähevad Viljandi staadioni kunstmurul vastamisi meistrivõistluste kolmanda liiga meeskonnad Tuleviku II ja Võru JK.

Võrkpall. Kell 13 on Viljandi spordihoones Eesti naiste meistrivõistluste finaalseeria kolmandas kohtumises vastamisi Viljandi Metall ja Viimsi SPA.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles