Noorteruum lööb uksed valla

Sakala
Copy
Viljandi valla noortekeskuse noorsootöötaja Kauri Kaljuste koos Viljandi kutseõppekeskuse õpilasesindusega Noorteruumi plaane arutamas.
Viljandi valla noortekeskuse noorsootöötaja Kauri Kaljuste koos Viljandi kutseõppekeskuse õpilasesindusega Noorteruumi plaane arutamas. Foto: Erakogu

Täna avatakse Viljandi vallas Vana-Võidu Noorteruum, kuhu on oodatud kõik kogukonna noored. Kell 16 Viljandi kutseõppekeskuse õpilaskodus algaval avaüritusel arutletakse noortega tulevikutegevuste üle, mängitakse mänge ning süüakse pannkooke.

Hiljuti pälvis Viljandi vald aasta noortesõbraliku kohaliku omavalitsuse tiitli. Täna avatavas Vana-Võidu Noorteruumis on plaanis hakata pakkuma koolitusi, seminare ja muid noortele mõeldud arendavaid tegevusi. Avamispäeval kogukonna noorsootöötajad ja noored kohtuvad ning tutvuvad omavahel ja ruumiga. Samuti loodetakse arutada tulevikuplaane. Selleks on üles seatud unistuste sein, millele noored saavad kirjutada, milliseid tegevusi, seminare ja koolitusi nad tahaksid hakata noorteruumis nägema.

Avamisel kostitatakse tulijaid minipannkookidega, kohal on rallisimulaator ning võimalik on mängida piljardit, lauatennist ja erinevaid lauamänge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles