Viljandi linn ootab 2024. aasta projektitoetuse taotlusi

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Viljandi raekoda
Viljandi raekoda Foto: Marko Saarm

1. novembri südaööni on võimalik esitada taotlus, et saada Viljandi linna 2024. aasta esimesest projektitoetuse taotlusvoorust toetust tuleva aasta 1. jaanuarist 31. detsembrini asetleidvateks tegevusteks.

Projektitoetus on mõeldud kohalikule elanikkonnale ja linna külalistele ühekordsete või traditsiooniliste, linnaelu rikastavate ning linna riigisisest ja rahvusvahelist tuntust suurendavate ürituste ja ühistegevuste korraldamiseks.

Viljandi kultuuri- ja noorsootöö spetsialist Vilja Volmer-Martinson kutsub kõiki huvilisi üles raha taotlema. "Projektitoetusest rahastatakse ürituste ja tegevuste tehnilisi, loomingulisi, logistilisi, turunduslikke ja projektijuhtimise kulusid," selgitas ta.

Toetust saab taotleda juriidiline isik ja ta ei pea olema registreeritud Viljandisse. Oluline on, et tegevus, milleks toetust taotletakse, toimuks Viljandis ja oleks kasuks meie linna inimestele.

Taotlusi oodatakse noorsootöö, haridus-, kultuuri-, spordi- ja sotsiaalvaldkonna ettevõtmisteks linna e-keskkonnas SPOKU, kuhu saab sisse logida, valides linna kodulehe ülamenüüst E-Teenused. Toetamise otsused tehakse vastava volikogu komisjoni detsembrikuu koosolekul.

Kogu aasta peale on kultuuri- ja spordivaldkonnas jagada 50 000, haridusvaldkonnas 6000, noorsootöö valdkonnas 5000 ja sotsiaalvaldkonnas 8100 eurot. Esimeses voorus läheb kultuuri- ja spordivaldkonnas jagamisele 20 000, haridusvaldkonnas 2400, noorsootöö valdkonnas 2000 ja sotsiaalvaldkonnas 3240 eurot.

Lisainfot projektitoetuse taotlemise kohta leiab aadressilt www.viljandi.ee/projektitoetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles