Viljandimaa sport 12.—18. märtsini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval on viies Lev Brachinsky mälestusturniir kiirmales.
Laupäeval on viies Lev Brachinsky mälestusturniir kiirmales. Foto: Elmo Riig / Sakala

KOLMAPÄEV, 14. märts


Kergejõustik. Kell 15 algavad Viljandis Paalalinna viilhallis maakonna noorte C-klassi talvised meistrivõistlused.

Käsipall. Kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistlustel Viljandi HC ja Aruküla / HC Tallas.


REEDE, 16. märts

Koolisport. Kell 10 algavad Viljandi spordihoones ja maagümnaasiumi saalis Eesti kooliliiga võrkpalliturniiri kohtumised.


LAUPÄEV, 17. märts

Koolisport. Kell 10 jätkuvad Viljandi spordihoones Eesti kooliliiga võrkpalli finaalturniiri mängud.

Male. Kell 11 on Viljandi Jakobsoni gümnaasiumis teine Lev Brachinsky mälestusturniir kiirmales. Turniiri juhendiga saab tutvuda siin.

Jalgpall. Kell 14 mängivad Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Eesti meistriliiga teises voorus FC Viljandi ja FC Flora.

Korvpall. Maakonna meistrivõistlustel plaanis pidada maagümnaasiumi spordisaalis kaks kohtumist: kell 16.30 mängivad Kord Nädalas / EE SK ja Hansa Ilutulestikud ning kell 18 Männimäe Külalistemaja ja Abja/Nuia.


PÜHAPÄEV, 18. märts

Lautennis. Kell 11 algab Võhma gümnaasiumis Võhma spordiklubi karikasarja neljas etapp.

Korvpall. Maakonna turniiri korraldajad spordihoone vanasse saali kavandanud neli kohtumist: kell 11 Hansa Ilutulestikud ja Kärstna, kell 12.30 Abja/Nuia ja Tarvastu / Viiratsi LT, kell 14 AP Mets ja Männimäe Külalistemaja ning kell 15.30 Aken ja Uks ning Pärsti.

Suusatamine. Kell 12 algavad Holstre-Pollis Saho karikavõistlused. Kavas on klassikalises tehnikas eraldistardiga sõidud.

Jalgpall. Kell 13 on staadioni kunstmuruväljakul hooajaeelsel treeningmängul vastamisi Viljandi Tulevik ja FC Elva.

Käsipall. Kell 14 mängivad Viljandi spordihoones Eesti meistrivõistluste esiliigas Viljandi spordikool ja Audentese spordikool.

Võrkpall. Kell 15 kohtuvad Halliste kooli spordisaalis maakonna naiste meistrivõistluste esimeses poolfinaalmängus Suure-Jaani ja Abja/Halliste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles