Viljandimaa sport 4.—11. märtsini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peetakse Paalalinna viilhallis maakonna sisekergejõustiku meistrivõistlusi.
Laupäeval peetakse Paalalinna viilhallis maakonna sisekergejõustiku meistrivõistlusi. Foto: Elmo Riig / Sakala

ESMASPÄEV, 5. märts

Korvpall. Kell 19 mängivad Viljandi spordihoones maakonna meistrivõistluste kohtumist Korda Nädalas / EE SK ja Paistu.

TEISIPÄEV, 6. märts

Korvpall. Kell 19 on spordihoones maakonna turniiril Anttila vastane Tarvastu / Viiratsi LT.

KOLMAPÄEV, 7. märts

Korvpall. Kell 19.30 mängivad maagümnaasiumi saalis maakonna meistrivõistluste kohtumist Mõisaküla ja Kultuuriakadeemia.

REEDE, 9. märts

Koolisport. Kell 10 mängitakse Viljandi spordihoones Eesti Koolispordi Liidu esimese kuni kolmanda klassi õpilaste rahvatepalli finaaliturniiri. Viljandimaalt teevad kaasa Abja, maagümnaasiumi ja Paalalinna gümnaasiumi esindused.

LAUPÄEV, 10. märts

Kergejõustik. Kell 11 algavad Paalalinna viilhallis maakonna sisekergejõustiku meistrivõistlused.

Korvpall. Spordihoonesse on kavandatud järgmised maakonna meistrivõistluste mängud: kell 11 Pärsti ja Hansa Ilutulestikud, kell 12.30 Mõisaküla ja Kord Nädalas / EE SK, kell 14 Männimäe Külalistemaja ja Anttila ning kell 15.30 Suure-Jaani ja AP Mets.

PÜHAPÄEV, 11. märts

Korvpall. Maakonna meistrivõistlustel on spordihoone vanas saalis kavandatud järgmised mängud: kell 11 AP Mets ja Tarvastu/Viiratsi LT, kell 12.30 Kärstna ja Paistu, kell 14 Mõisaküla ja Pärsti ning kell 15.30 Männimäe Külalistemaja ja Spordikool.

Suusamatk. Suusamatka kontrollpunkt on avatud kella 11—14 Holstre-Polli tervisekeskuses. Tähistatud rada algab Viljandi järve Viiratsi-poolsel mäepealsel, Mustlasse suunduva maantee kõrval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles