Viljandimaa sport 28. veebruarist 4. märtsini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval on Viljandimaal Tarvastu valla Liivaku tallides koolisõiduvõistlus.
Pühapäeval on Viljandimaal Tarvastu valla Liivaku tallides koolisõiduvõistlus. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

TEISIPÄEV, 28. veebruar


Suusatamine. Kell 16 algavad Holstre-Polli tervisekeskuses maakonna murdmaasuusatamise meistrivõistlused. Kavas on klassikatehnikas eraldistardiga pikemad distantsid.
 

Korvpall. Meeskond AP Mets kohtub kell 19.15 Heimtali spordihoones Eesti meistrivõistluste teises liigas Swedbanki esindusega.


KOLMAPÄEV, 29. veebruar

Korvpall. Kell 19.30 kohtuvad maagümnaasiumis maakonna meistrivõistluste mängus meeskonnad Kultuuriakadeemia ning Aken ja Uks.


NELJAPÄEV, 1. märts

Koolisport. Kell 10 peetakse Viljandi spordihoones maakonna esimese kuni viienda klassi teatevõistlus «Tähelepanu, start!».

Suusatamine. Kell 17 algab Karksi-Nuias Karksi valla lahtiste suusatamise meistrivõistluste neljas etapp. Võistluskutset näeb siit.


REEDE, 2. märts

Koolisport. Kell 9 algab Viljandi spordihoones maakonna esimese kuni viienda klassi poiste saalijalgpalli esivõistluste turniir.


LAUPÄEV, 3. märts

Koolisport. Kell 12 on Viljandi spordihoones Eesti koolispordi liidu võimlemisfestival.


PÜHAPÄEV, 4. märts

Lauatennis. Kell 10 algab Viljandi spordihoones lauatenniseklubi Sakala karikasarja viies etapp.

Ratsutamine. Kell 10 algab Viljandimaal Tarvastu valla Liivaku tallides koolisõiduvõistlus.

Suusamatk. Pühapäevase suusamatka kontrollpunkt on Heimtali spordihoones avatud kella 11—14. Ligemale kaheksakilomeetrine tähistatud rada algab Viljandi ringtee ja Heimtali tee ristmiku kõrvalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles