Viljandimaa sport 24.—26. veebruarini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandi spordihoone vanas saalis maakonna meistrivõistluste kohtumisi.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandi spordihoone vanas saalis maakonna meistrivõistluste kohtumisi. Foto: Elmo Riig / Sakala

REEDE, 24. veebruar


Talvejooks. Kell 11 algab Päri spordihoone juurest vastupidavusalade klubi Staier talvejooks. 10,2-kilomeetrine distants viib osalejad Pärilt Heimtalisse ja tagasi.

Tervisesport. Sihtasutus Eesti Terviserajad kutsub kõiki eestimaalasi kell 12 osalema riigi eri paigus asuvatel terviseradadel ühel ajal peetaval sportlikul rekordiüritusel mis seekord on koondunud ühise nimealla «Kõik koos».


LAUPÄEV, 25. veebruar

Saalijalgpall. Kell 10 mängitakse Viljandi spordihoones saalijalgpalliturniiri, mille teevad kaasa 2003. aastal sündinud noortemeeskonnad.

Ratsutamine. Kell 11 algab Heimtali maneežis Viljandimaa ratsaspordiklubi veebruari takistussõidu võistlus.

Lauamängud. Kell 11 peetakse Sürgavere spordihoones Suure-Jaani valla lahtised meistrivõistlused lauamängude mitmevõistluses. Mõõduvõtu juhendiga saab tutvuda siin.

Korvpall. Viljandi spordihoonesse on kavandatud kolm maakonna meistrivõistluste kohtumist: kell 12.30 mängivad Tarvastu / Viiratsi LT ja Spordikool, kell 14 Männimäe Külalistemaja ja Suure-Jaani ning kell 15.30 Mõisaküla ja Kärstna.


PÜHAPÄEV, 26. veebruar

Autosport. Raassilla autokrossirajal peetakse Tarvastu jääraja ja rahvakrossi teine etapp. Kell 10 algab jääraja võistlus ning kell 14 rahvakross. Juhendiga saab tutvuda siin.

Korvpall. Viljandi spordihoonesse on maakonna meistrivõistluste korraldajad kavandanud järgmised kohtumised: kell 11 Aken ja Uks ning Paistu, kell 12.30 Hansa Ilutulestikud ja Mõisaküla, kell 14 Männimäe Külalistemaja ja Tarvastu / Viiratsi LT ning kell 15.30 Spordikool ja Abja/Nuia.

Saalijalgpall. Kell 10 on Viljandi spordihoones saalijalgpalliturniiri, millel teevad kaasa 2001. aastal sündinud noorte meeskonnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles