Suure-Jaani kultuurielutöö preemia pälvis koorijuht

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aita Tammpere on õpetaja, kohaliku seltsielu edendaja ja dirigent ning on segakoori Lehola ees seisnud juba 50 aastat.
Aita Tammpere on õpetaja, kohaliku seltsielu edendaja ja dirigent ning on segakoori Lehola ees seisnud juba 50 aastat. Foto: Leili Kuusk

Suure-Jaani vald tunnustas laupäeval kooli aulas oma tublisid kultuuriinimesi. Seekordse Suure-Jaani valla kultuuri elutööpreemia võttis vastu Aita Tammperele.


Aita Tammpere on õpetaja, kohaliku seltsielu edendaja ja dirigent ning on segakoori Lehola ees seisnud juba 50 aastat.

Lisaks anti välja neli valla kultuuripreemiat. Need pälvisid heli- ja valgustehnik ning infotehnoloog Edgar Adams, Suure-Jaani muusikafestivali Tobiase keelpillikvarteti kontserdi korraldajad ja Johann Köleri muuseumi arendajad Linda Köhler ja Einar Sepp, rahvatantsuõpetaja Anu Mikkor ning Suure-Jaani raamatukogu direktor Piret Luup.

Valla kultuurielu edendajate tunnustusüritusel osalenud said osa ligi paaritunnisest meeleolukast kontsertist, mille oli lavastanud Rein Luup.

Suure-Jaani valla haridus-ja kultuurinõinik Jüri Hanseni sõnul teeb rõõmu, et preemiate määramise komisjonil oli kelle seast valida – 2011. aastapreemiale esitati komisjonile kokku 16 kandidaati ja elutöö preemiale neli kandidaati.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles