Tiitlikaitsja pani kogemuse maksma ja lõpetas Viljandi Võrkpalliklubi teekonna karikasarjas

Priscilla Õmblus
Copy
Nagu oktoobris Viljandis peetud karikasarja veerandfinaalkohtumise avamängus tuli Viljandi Võrkpalliklubil ka korduskohtumises Tallinna Selveri 3:0 paremust tunnistada.
Nagu oktoobris Viljandis peetud karikasarja veerandfinaalkohtumise avamängus tuli Viljandi Võrkpalliklubil ka korduskohtumises Tallinna Selveri 3:0 paremust tunnistada. Foto: Elmo Riig

Kolmapäevaõhtuses Aadu Luukase karikavõistluste veerandfinaali korduskohtumises võõrustas Tallinnas Sõle spordikeskuses tiitlikaitsja Tallinna Selver Viljandi Võrkpalliklubi meeskonda. Valitsev Balti meister Tallinna Selver pani ka korduskohtumises oma kogemuse maksma ning lunastas koha karikasarja poolfinaali 3:0 võiduga.

Mäng kujunes kolmegeimiliseks seisudega 25:13, 25:22 ja 25:19. Ka oktoobris Viljandis peetud avamängu oli Tallinna Selver kallutanud 3:0 enda kasuks.

Selveri meeskonna resultatiivseimad olid võrdselt 11 punktiga Johnson Pierce (+4) ja Marx Aru (+7). Selveri vastuvõtt oli 44 protsenti. Rünnakuid realiseeriti 45-protsendiliselt, blokist saadi 9 punkti (4 blokki pani Aru) ja servil löödi 6 ässa. Eksiti 16 pallingul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles