Viljandimaa sport 13.—19. veebruarini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennis.
Lauatennis. Foto: Elmo Riig / Sakala

KOLMAPÄEV, 15. veebruar


Koolisport. Kell 11 peetakse Holstre-Pollis Viljandimaa koolide murdmaasuusatamise karikavõistlused.

NELJAPÄEV, 16. veebruar

Koolisport. Kell 9 algab Heimtali spordihoones maakonna põhikoolide kuuenda kuni üheksanda klassi noormeeste korvpalli esivõistlus.

REEDE, 17. veebruar

Koolisport. Kell 9 algab Viljandi spordihoones maakonna gümnaasiumide kuuenda kuni üheksanda klassi noormeeste korvpalli esivõistlus.

Bowling. Reedest pühapäevani peetakse Viljandis Fire Starter bowling'u saalis Eesti reitingusüsteemi kuuluva turniiri Viljandimaa lahtised meistrivõistlused. reedel ja laupäeval kavas eelvoorud. Pühapäeval mängitakse vahevoorud, millele järgnevad finaalid.

LAUPÄEV, 18. veebruar

Saalijalgpall. Kell 9 algab Suure-Jaani gümnaasiumis turniir «Suure-Jaani Cup» 2000. aastal sündinud noormeestele.

Kell 10 mängitakse Viljandi spordihoones saalijalgpalliturniiri «Tarvastu Cup». Turniirijuhendi leiab siit.

Korvpall. Viljandimaa meistrivõistlustel on Viljandi spordihoone vanasse saali plaanitud järgmised kohtumised: kell 11 mängivad Pärsti ja Kord Nädalas / EE SK ning kell 12.30 Suure-Jaani ja Spordikool.

Suusatamine. Kell 12 algab Kärstnas Tarvastu valla suusapäev. Võistluse juhendiga saab tutvuda siin.


PÜHAPÄEV, 19. veebruar

Saalijalgpall. Kell 9 algab Suure-Jaani gümnaasiumis turniir «Suure-Jaani Cup» naiskondadele.

Lauatennis. Kell 10 algab Viljandi spordihoones lauatenniseklubi Sakala karikasarja neljas osavõistlus.

Korvpall. Viljandi spordihoone vanas saalis peetakse kolm maakonna meistrivõistluste mängu: kell 11 alustavad Männimäe Külalistemaja ja Suure-Jaani, kell 12.30 Hansa Ilutulestikud ja Paistu ning 14 Anttila ja Tarvastu / Viiratsi LT.

Võrkpall. Kell 13 kohtuvad Viljandi maagümnaasiumi saalis Eesti naiste meistrivõistluste mängus Viljandi Metall ja Tallinna Ülikool.

Kell 15 algavad Halliste kooli spordisaalis Viljandimaa naiste meistrivõistluste põhiturniiri kolmanda ringi kohtumised. Võistluspäeva ajakava leiad siit.

Bowling. Viljandi Fire Starter bowling'u saalis mängitakse kell 11 Viljanidmaa lahtiste meistrivõistluste vahevoorud, millele järgnevad finaalid.

Suusamatk. Suusamatka kontrollpunkt on Männiku metsatalus avatud kella 11—14. Tähistatud suusarada algab vanalt raudteetammilt Viljandi ringtee ja Heimtali tee risti juurest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles