VÕRKPALL Karikamäng toob Viljandisse tiitlikaitsjast valitseva Balti meistri

Priscilla Õmblus
Copy
Homme kell 19.30 võõrustab Viljandi Võrkpalliklubi Kesklinna kooli võimlas Aadu Luukase nimelises karikasarja veerandfinaalkohtumises tiitlikaitsjat ja valitsevat Balti meistrit Tallinna Selverit.
Homme kell 19.30 võõrustab Viljandi Võrkpalliklubi Kesklinna kooli võimlas Aadu Luukase nimelises karikasarja veerandfinaalkohtumises tiitlikaitsjat ja valitsevat Balti meistrit Tallinna Selverit. Foto: Elmo Riig

Homme jätkub Viljandi võrkpalliklubi esindusmeeskonna teekond Aadu Luukase nimelises karikasarjas veerandfinaalkohtumisega. Viljandisse tuleb oma karikavõitu kaitsma nii kodumaalt kui Baltikumist 23 tiitlit korjanud Tallinna Selver. Mäng algab kell 19.30 Kesklinna kooli võimlas.

"Millal viimati nähti Viljandi meeste võrkpallis vastasseisu Balti liiga meistriga?" arutles Viljandi Võrkpalliklubi esindusmeeskonna peatreener Tauno Lipp. "Teadaolevalt ei ole Viljandi Baltikumi valitseja vastu mänginud. Viimati käis Viljandi vastu mängimas 2004. aastal tol hooajal valitsenud ESS Pärnu meeskond. Fakt on see, et näeme siin mängimas viimase 16 aasta jooksul 23 tiitlit võitnud võistkonda. Seejuures on nende tiitlite võitmises olnud osa ka meie Viljandi meestel."

Lipp pidas seda öeldes silmas neid aegu, kui Viljandi Võrkpalliklubi liikmed Meelis Kivisild, Martin Ruul ja ta ise Tallinna Selveri eest mängisid. See toob sisse teisegi huvitava vastasseisu: kunagised meeskonnakaaslased Tauno Lipp ja Andres Toobal on ka kõnealusel mängul samal platsil, ent teine teisel pool võrku, Lipp juhendamas Viljandi võrkpalliklubi ja Toobal Tallinna Selverit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles