Naiskond sai täiendust valitseva meistri ridadest

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonnaga liitunud kolmik (vasakult): Karolin Ulmre, Simona Põlismäe ja Gabriela Busch
Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonnaga liitunud kolmik (vasakult): Karolin Ulmre, Simona Põlismäe ja Gabriela Busch Foto: Marek Tiits

Nagu teatas Viljandi Tuleviku kodulehekülg, liitus Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonnaga laenulepingu alusel kolm mängijat valitseva meistri Tallinna FC Flora naiskonnast. Teoks saanud üleminekuga on naiskonna komplekteerimine möödunud nädalavahetusel alguse saanud meistriliiga hooajaks lõpetatud.

Liitunud kolmikust Karolin Ulmre, Simona Põlismäe ja Gabriela Busch on enim meistriliigakogemust 17-aastasel Põlismäel, kes käis mullu meistriliigas Flora eest väljakul 11 mängus, lisaks viies kohtumises duubelvõistkonna eest esiliigas.

16-aastane Gabriela Busch sai mullu kirja neli meistriliiga mängu ning pidas 11 kohtumist duubelnaiskonnas, samuti mängis ta FC Flora eest U17 vanuseklassi eliitliiga esiliigas, kus sai 13 mänguga kirja ühe värava.

Karolin Ulmrel (18) on võimalus teha meistriliigadebüüt Tuleviku särgis, ent esiliigas pääses ta esimest korda mängu juba 2018. aastal. Mullu mängis Ulmre esiliigas 14 kohtumises ja sai kirja ka ühe tabamuse.

Esimest korda võib avaneda võimalus näha Tallinna neidusid Tuleviku särgis 17. aprillil kell 14 Viljandis algavas kohtumises, kui Tuleviku naiskond võõrustab just nimelt Tallinna FC Florat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles