Viljandimaa sport 30. jaanuarist 5. veebruarini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

TEISIPÄEV, 31. jaanuar


Koolisport. Kell 10 on Suure-Jaani spordihoones Viljandimaa kuuendate kuni üheksandate klasside noormeeste kooliliiga võrkpalliturniir.

NELJAPÄEV, 2. veebruar

Suusatamine. Kitzbergi gümnaasiumi staadionile kavandatud Karksi valla suusatamise meistrivõistluste avaetapi sõidud on edasi lükatud 7. veebruarile. Võistluse juhendiga saab tutvuda siin.

Lauatennis. Kell 9 on Viljandi spordihoones maakonna koolide karikavõistluste mängud.

Võrkpall. Kell 18 mängitakse Sürgavere spordihoones kohaliku sariturniiril meeskondade viimase ringi kohtumisi.

REEDE, 3. veebruar

Koolisport. Kell 9.30 on Viljandi spordihoones Eesti koolispordi liidu põhikooliastme noormeeste saalijalgpalli finaalturniir.

LAUPÄEV, 4. veebruar

Saalijalgpall. Kell 10 algab Viljandi spordihoones 1998. aastal sündinud noormeeste saalijalgpalliturniir spordikooli karikale.

Võrkpall. Kell 12 mängitakse Halliste kooli võimlas Viljandimaa naiste teise liiga kohtumisi.

PÜHAPÄEV, 5. veebruar

Saalijalgpall. Kell 10 algab Viljandi spordihoones 1999. aastal sündinud noormeeste saalijalgpalliturniir spordikooli karikale.

Korvpall. Viljandi spordihoones peetakse kuus Eesti noorte, 1999. aastal sündinute meistrivõistluste kohtumist. Kell 11 algava võistluspäeva juhatab sisse Viljandi Spordikooli ja Märjamaa SK / Kohila SK meeskonna kohtumine. Kohalike poiste teine mäng algab kell 14.45. Nende vastane on Nõmme SK.

Autosport. Tarvastu autode jääraja ja rahvakrossi avaetapp on edai lükatud 12. veebruarile. Võistluse juhendiga saab tutvuda siin.

Võrkpall. Kell 13 kohtuvad maagümnaasiumi spordisaalis Eesti naiste meistrivõistluste mängus Viljandi Metall ja Viimsi SPA.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles