Eestlaste hammas sakslaste peale ei hakanud

Priscilla Õmblus
Copy
Vähem kui nädal tagasi võõrsil Austria vastu 11 väravat kõmmutanud Viljandist pärit Karl Toom oli viskehoos ka pühapäeval Tallinnas Saksamaa vastu: tema arvele läks neli tabamust.
Vähem kui nädal tagasi võõrsil Austria vastu 11 väravat kõmmutanud Viljandist pärit Karl Toom oli viskehoos ka pühapäeval Tallinnas Saksamaa vastu: tema arvele läks neli tabamust. Foto: Eero Vabamägi

Pühapäeval läks Eesti käsipallikoondis Tallinnas Kalevi spordihallis 2022. aasta Euroopa meistrivõistluste otsustava valikturniiri kohtumises esimest korda vastamisi Euroopa käsipallitippu kuuluva Saksamaa koondisega ning pidi tunnistama 23:35 kaotust.

«Vaatame tõele näkku: vastas oli võimas, jõuline ja kogenud käsipalli suurriigi koondis. Sellest hoolimata tegime tõeliselt hea avapoolaja, kuigi mängisime kuus minutit sellest vähemuses. Teisel pooltunnil jäime juba alla, sest ei suutnud nende kaitse vastu piisavalt häid viskevõimalusi luua,» ütles Eesti rahvuskoondise peatreener Tomas Sivertsson. «Õppisime kindlasti palju. Nii seda, et meil on kõvasti arenguruumi, kui ka seda, et suudame tippmeeskonna vastu mängida küll.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles