Käsipallurid naasevad Leedust kahe kaotusega

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi HC kasuks viskas Mihkel Lõpp (number 15) 11 väravat
Viljandi HC kasuks viskas Mihkel Lõpp (number 15) 11 väravat Foto: Elmo Riig

Viljandi käsipallurid naasevad Leedust kahe kaotusega, laupäeval tuli tunnistada Kaunase klubi viieväravalist paremust ningpühapäeval jäädi üheksa väravaga alla Klaipedale.

Võõrustajad haarasid kodusaalis kohe initsiatiivi ning pärast 1:1 viigiseisu oli Viljandi mängu lõpuni tagaajaja rollis. Samal ajal ei pääsenud Klaipeda Dragunas Viljandi HC-lt püüdmatult eest ning pikalt püsis tablool 1-2-väravaline vahe. Esimene poolaeg lõppes viljandlaste poolt vaadatuna 14:17.

Veel kümme minutit enne lõppu oli tablool seis 29:26, kuid siis hakkas Klaipeda kindlalt eest libisema. Leedu mängijad suutsid lõpetada rünnakuid väravaga, samal ajal jooksid Viljandi HC rünnakud ummikusse. Lõpuks jäi tabloole seis 39:30.

Viljandlaste resultatiivseim oli seekord Mihkel Lõpp, kes viskas 11 väravat. Seitsme tabamusega toetas Hendrik Koks. Päris mängu lõpus teenis punase kaardi viljandlastest Martin Braun, kes pärast Viljandi HC 30. väravat takistas Kaunase meeskonnal neli sekundit enne kohtumise lõppu määrustevastaselt palli kiiret mängupanekut.

Viljandil on nüüd Balti liigas kogutud üks võit ja kolm kaotust ning sellega ollakse liigatabelis eelviimasel 11. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles