Viljandi huvikoolid kogunevad Lasteparki

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Huvimässule kutsuvaid installatsioone võib Viljandis juba mõnda aega kohata mitmel pool.
Huvimässule kutsuvaid installatsioone võib Viljandis juba mõnda aega kohata mitmel pool. Foto: Marko Saarm

Sel laupäeval, 29. augustil korraldatakse Lastepargis "#Huvimäss", millel Viljandi linna huvikoolid ja teised huvitegevuste pakkujad tutvustavad uue õppeaasta eel oma tegevusi. 

Viljandi linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Jaak Raie sõnul annab üritus võimaluse linnas pakutavatest huvitegevustest tervikpilt saada.

"Viljandi on erinevate huvitegevuste poolest haruldaselt rikas," vahendab Raie sõnu linnavalitsuse pressiteade. "Palju on nii era- kui linna huvikoole ja kõigi nende vahel valimine võib olla päris raske. Leidsime huvikoolidega ühiselt, et tore oleks korraldada suve lõpus üritus, kus kõik huviringid ennast ühes kohas tutvustavad. Usun, et laupäeval võiks iga laps ja noor endale uueks õppeaastaks ägeda huvitegevuse leida."

Kella 11–15 on Lastepargis kohal kunstikool, muusikakool, jalgpalliklubi Tulevik, tantsukool Face, huvikool, Ott Ahoneni tennisekool, avatud noortetuba, Kondor Fightclub, Taibukate Teaduskool, spordikool, Kaare ja Jakobsoni kool, Kodutütred ja Noorkotkad, kutseõppekeskus ning tantsustuudio Dance Dream.

Sellest, mille põnevaga nemad elus on tegelnud ja endiselt tegelevad, räägivad trikirattur William Kass, muusik Eleryn Tiit, näitleja ja laulja Adeele Jaago ning näitleja ja fotograaf Klaudia Tiitsmaa. Päeva juhib Sander Kahu.

Kella 11–14 kestab laste ja koolinoorte täika, kus saab müüa väikeseks või seisma jäänud trenni- ja hobivahendeid, riideid ja koolitarbeid, mis teistele noortele võiks vajalikud olla. Eelregistreerimist täikal osalemiseks ei ole, aga müüjaid oodatakse kohale kell 10.30, et neile müügiplatsid kätte jaotada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles