Põlvkondade kutse tiris uuesti maale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Djuroki tõugu emis Lillu saab Väike-Vasara talu elektrikarjuse sees talvelgi rõõmsalt ringi kõndida ja maad sonkida. Fotograafi õhutusel püüdis tema tervisevõimlemist armastav perenaine Anu Johani järele, kas tal õnnestub sea seljas ratsutada, kuid see jäi siiski ainult üksikuks katseks.
Djuroki tõugu emis Lillu saab Väike-Vasara talu elektrikarjuse sees talvelgi rõõmsalt ringi kõndida ja maad sonkida. Fotograafi õhutusel püüdis tema tervisevõimlemist armastav perenaine Anu Johani järele, kas tal õnnestub sea seljas ratsutada, kuid see jäi siiski ainult üksikuks katseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Meil on, mida peaks muutma ja mida on võimalik muuta. Selle juures pole vaja mingit müstikat, vaid lihtsalt julgust katsetada.»

Nii võttis meie mitu tundi kestnud vestluse kokku Anu Johani — üks nendest särasilmsetest inimestest, kes on hakanud juhtima Viljandimaa toiduvõrgustikku OTT. Habras naine propageerib uut maailma, mis õigupoolest on unustatud vana.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles