Kolga-Jaani mänguväljak on peaaegu valmis

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Kolga-Jaani mänguväljakul tegutsesid pühapäeval veel ehitajad, kuid usutavasti saavad kohalikud lapsed mängima minna juba esmaspäeval.
Kolga-Jaani mänguväljakul tegutsesid pühapäeval veel ehitajad, kuid usutavasti saavad kohalikud lapsed mängima minna juba esmaspäeval. Foto: Elmo Riig

Kolga-Jaani kooli staadionile rajataval mänguväljakul tegid ehitajad pühapäeval viimaseid töid, kuid kohale tulnud uudistajad seda täies mahus kasutada veel ei saanud. Varem peeti tõenäoliseks, et väljak valmib 15. maiks.

Mänguväljaku rajamise algatasid kohalikud elanikud 2018. aastal, kui nad pöördusid selle ideega valla piirkonnajuhi Rivo Areni poole. Samal ajal tekkis võimalus taotleda mänguväljaku ehitamiseks vajalikku raha Leader-programmist ja Viljandi vallavalitsus seda ka tegi.

13. mail Viljandi valla kodulehele üles pandud teates on kirjas, et asukoha üle peeti elavalt aru ning lõpuks otsustati Kolga-Jaani staadioni kasuks. Viljandi vald korraldas mänguväljaku projekteerimiseks ja ehitamiseks hanke, mille võitjaks osutus osaühing Tiptiptap.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles