Keskkonnainspektsioon pole leidnud Rõõsa oja äärde jäetud kanistrite omanikku

Alice Lokk
, reporter
Copy
Kui tekstiilikunstnik Anu Raud oli Sakala vahendusel palunud prügistajal kanistrid ära viia, tuli talle järgmisel päeval appi Hansa Bussiliinide juhatuse liige Madis Lepp koos abilisega.
Kui tekstiilikunstnik Anu Raud oli Sakala vahendusel palunud prügistajal kanistrid ära viia, tuli talle järgmisel päeval appi Hansa Bussiliinide juhatuse liige Madis Lepp koos abilisega. Foto: Elmo Riig

Keskkonnainspektsioon pole tabanud reostajat, kes jättis jaanuari alguses tekstiilikunstnik Anu Raua eramaale, Viljandi valda Rõõsa oja äärde suure hunniku kanistreid.

Kui Sakalas ilmus 15. jaanuaril lugu Anu Raua pöördumisest prügistaja poole, tulid juba järgmisel päeval maaomanikule appi Hansa Bussiliinide juhatuse liige Madis Lepp koos abilisega ja keskkonnainspektsiooni töötajad. Mitmele kanistrile oli peale kirjutatud Atko või selle kunagise tütarfirma MTG nimi. Atko Bussiliinide Viljandimaa juht Tõnu Naar on varem Sakalale öelnud, et see ettevõte pole kanistritega seotud, sest ei kasuta selliseid anumaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles