Siitkandi tippvõrkpallurid jagasid lastele eeskuju

Priscilla Õmblus
Copy
Treenerid Tauno Lipp ja Merle Keerutaja ning siit välja kasvanud tippmängijad Meelis Kivisild ja Kristel Moor külastasid kohalikke koole, et motiveerida lapsi sportima ja palli mängima.
Treenerid Tauno Lipp ja Merle Keerutaja ning siit välja kasvanud tippmängijad Meelis Kivisild ja Kristel Moor külastasid kohalikke koole, et motiveerida lapsi sportima ja palli mängima. Foto: Erakogu

Teatavasti on Viljandist sirgunud mitu tippvõrkpallurit. Nüüd andsid siit tuule tiibadesse saanud tippsportlased kohalikule kogukonnale oma kogemustepagasi najal teadmisi tagasi ning tutvustasid möödunud nädalal kohalikes koolides uuele võrkpallijärelkasvule oma meelisala.

Eesti võrkpalliföderatsioon külastas möödunud nädalal koos treenerite Tauno Lipu ja Merle Keerutaja ning siit välja kasvanud tippmängijate Meelis Kivisilla ja Kristel Mooriga kolme Mulgimaa südames asuvat kooli - Karksi Nuia August Kitzbergi gümnaasiumit, Abja gümnaasiumit ja Halliste põhikooli.

Eesti võrkpalliföderatsiooni noortetöö arendusjuhi Rando Soome sõnul torkas talle silma laste siiras huvi võrkpalli vastu ning hea algbaas edasiseks treenimiseks. Võrkpallurite külaskäik oli koolides päeva tippsündmus, mida tulid vaatama nii pedagoogid, lapsevanemad kui ka õpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles