Tulevik naasis Saaremaalt suure kaotusega

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku peatreeneri Sander Posti sõnul on meeskond valmis lõpuspurdiks: hooaja lõpuni on veel neli mängu, millest on võimalik tabelisse punkte juurde teenida.
Viljandi Tuleviku peatreeneri Sander Posti sõnul on meeskond valmis lõpuspurdiks: hooaja lõpuni on veel neli mängu, millest on võimalik tabelisse punkte juurde teenida. Foto: Elmo Riig

Laupäeval jätkusid Eesti jalgpallimeistrivõistlused 32. vooru kohtumisega Kuressaares ning mängu eduseisus alustanud Viljandi Tulevik pidi lõpuks oma lähirivaali FC Kuressaare 4:1 paremust tunnistama.

Tuleviku peatreeneri Sander Posti sõnul oli kaotus teenitud ja ta ei varjanudki nördimust selle üle. Klubi kodulehelt võib lugeda: «Juhtvärava järel jäime lubamatult passiivseks ja lasime Kuressaarel meie helisema pandud äratuskella kuulda võtta. Ilusasti alustatud mängu ohjad andsime Kuressaarele liialt lihtsalt kätte ja tagasi neid enam ei saanudki. Tegime ridamisi valeotsuseid ja järjest tekkis ebakõlahetki kaitseliinis. Ka rohkelt tulnud individuaalsed eksimused maksid kätte ja kokku võtta me end enam ei suutnudki.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles