Naiskond Soomest punktilisa ei korjanud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall peab reedel ja laupäeval Viljandi spordihoones Eesti ja Soome võrkpalli ühisliiga kohtumisi.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall peab reedel ja laupäeval Viljandi spordihoones Eesti ja Soome võrkpalli ühisliiga kohtumisi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Võrkpallinaiskond Viljandi Metall oli nädalavahetusel kahes Soomes peetud ühisliiga mängus sunnitud konkurendi paremust tunnistama. Laupäeval kaotas Viljandi Metall LiigaEurale ning pühapäeval Salo LP Viestile, mõlemad kohtumised lõppesid 3:0.

Seekord käis naiskond Soomes ühe põhiründajata. Peatreener Peeter Vahtra lubas seljahädade küüsis vaevlevale Anu Ennokile veidi hõlpu, et vajalikku mängijat säästa põhiturniiri viimasteks kohtumisteks. Tervislikel põhjustel jäi nädalavahetuse võistlusreisist kõrvale ka Peeter Vahtra ja võistkonda juhendas seekord Merle Keerutaja.

Viljandi naiskond langes ühisliiga turniiritabelis viiendale positsioonile. Temast eespool asuvad Oriveden ja LiigaEura on pidanud ühe kohutmise enam ning vastavalt kolme ja kahe punkti kaugusel. Tagantpoolt on Viljandi Metalli lähim positsiooni ohustaja Kangasala, kes on vähem peetud kohtumisega meie esindusest kolme punkti kaugusel.

Turniiritabeliga saab tutvuda siin.

Viljandi võistkonnal on ühisliiga põhiturniiril pidada veel kolm kohtumist, kõik need mängitakse kodupubliku ees. 6. jaanuaril on Viljandi Metall vastamisi Pieksamäkiga, päev hiljem Kangasalaga ning põhiturniiri viimane vastane on Viimsi SPA. See kohtumine leiab Viljandi spordihoones aset 14. jaanuaril.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles