Politsei sai metsa põgenenud autoproovijad kätte

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseipatrull märkas laupäeva õhtul Mustlas välismaise registreerimisnumbriga BMW-d ning otsustas seda kontrollida, kuid sõidukijuht eiras peatumismärguannet ja põgenes.
Politseipatrull märkas laupäeva õhtul Mustlas välismaise registreerimisnumbriga BMW-d ning otsustas seda kontrollida, kuid sõidukijuht eiras peatumismärguannet ja põgenes. Foto: Politsei

Politsei piiras laupäeval Mustla lähedal sisse mehed, kes olid eiranud autoga sõites peatumismärguannet ja metsa põgenenud. Kui üks meestest püüdis peita end põõsas, siis teine kutsus telefonitsi endale ema metsaserva järele.

Politsei teatel märkas patrull laupäeval kella 22 paiku Mustla alevikus välismaise registreerimisnumbriga BMW-d ning otsustas seda kontrollida, kuid sõidukijuht eiras peatumismärguannet ja põgenes. Patrull järgnes autole, kuni Unametsa külas see äkitsi peatus, mehed hüppasid välja ja põgenesid. Üks politseinikest nägi, kuidas üks meestest sirutas politseiauto poole käe, ja talle tundus, et too ähvardab korravalvureid relvataolise esemega, et nood neile ei järgneks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles