Nädalavahetus kulges suuresti lauatennise taktis

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa lauatennise meistrivõistluste võidukas esikolmik segapaaris: (vasakult) hõbedased Mart Särg ja Kerli Kislõi, kuldsed Kert Villems ja Marianne Pedak ning kolmanda koha omanikud Rainer Valo ja Viktoria Kirpu.
Viljandimaa lauatennise meistrivõistluste võidukas esikolmik segapaaris: (vasakult) hõbedased Mart Särg ja Kerli Kislõi, kuldsed Kert Villems ja Marianne Pedak ning kolmanda koha omanikud Rainer Valo ja Viktoria Kirpu. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalavahetusel peeti Viljandimaal lauatennisevõistlusi mitmel rindel: jagati medaleid maakondlikul turniiril, selgitati Kaitseliidu meistreid ja Sakala XXXV karikasarja viienda etapi võitjaid.

Viljandimaa lauatennise meistrivõistlustel Võhma kooli spordisaalis jagati eelmisel laupäeval tiitleid nii meeste kui naiste arvestuses üksik- ja paarismängus. Meeste paarismängus võidutsesid Rainer Valo ja Kert Villems, kes alistasid finaalis kindlalt 3:0 Rivo Saaremäe ja Inno Kiilaspea. Naiste paarismängus võitsid Marianne Pedak ja Nora Rebane 3:1 Valve Seng­buschi ja Viktoria Kirpu. Segapaaridest olid finaalis Marianne Pedak ja Kert Villems 3:1 üle paarist Mart Särg ja Kerli Kislõi. Üksikmängus kujunes meeste arvestuses 39 osaleja võistlemisel esikolmik järgmiselt: esikoha sai Rainer Valo, kellele järgnesid Kert Villems ja Mart Särg. Naiste arvestuses võitis Kerli Kislõi, teine oli Viktoria Kirpu ja kolmas Marianne Pedak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles