Neljapäev, 27. detsember

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linateose «Lõbus perekond» lugu saab alguse, kui selgub, et Arturi (Armen Arushanjan ) perele kuuluv väike veinivabrik Armeenias on pankroti äärel ja viimane lootus on suur Skandinaavia tellimus. Pärast eestlasest veinikriitiku hävitavat arvustust öeldakse tellimus üles ja Artur otsustab sõita Eestisse arveid klaarima. Film linastub Centrumi kinos.
Linateose «Lõbus perekond» lugu saab alguse, kui selgub, et Arturi (Armen Arushanjan ) perele kuuluv väike veinivabrik Armeenias on pankroti äärel ja viimane lootus on suur Skandinaavia tellimus. Pärast eestlasest veinikriitiku hävitavat arvustust öeldakse tellimus üles ja Artur otsustab sõita Eestisse arveid klaarima. Film linastub Centrumi kinos. Foto: Kaader filmist

Centrumi kinos 27. detsembril kell 11.30 «Eia jõulud Tondikakul», 12.40 «Lumekuninganna 4: Peeglitagune maailm», kell 13.40 «Grinch», kell 14.40 «Ämblikmees: Uus universum», kell 15.50 «Eia jõulud Tondikakul», kell 17.15 «Aquaman», kell 18 «Mary Poppins tuleb tagasi», kell 20.15 «Viimased jõulupuud», kell 20.45 «Lõbus perekond». Tallinna tänav 22, Viljandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles