Keskuse uus elu annab lisasära kogu piirkonnale (1)

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks peamist Viljandi tennisekeskuse renoveerimise eestvedajat olid ettevõtja ja spordientusiast Mark Orav (vasakul) ja treener Ott Ahonen. Nende sõnul loob värske sisu ja kuue saanud keskus uusi võimalusi kogu järveäärsele piirkonnale.
Kaks peamist Viljandi tennisekeskuse renoveerimise eestvedajat olid ettevõtja ja spordientusiast Mark Orav (vasakul) ja treener Ott Ahonen. Nende sõnul loob värske sisu ja kuue saanud keskus uusi võimalusi kogu järveäärsele piirkonnale. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Viljandi järve äärsed tenniseväljakud on juba mõnda aega olnud mängijate päralt ning sportlasi on jagunud sinna kaugemalt ja lähemalt. Uuenenud ja tänapäevase tehnoloogiaga keskus ja platsid on pälvinud kiitust.

Viljandi tennisekeskuse juhi Ott Ahoneni sõnul ei vaja kuus tehiskattega liivaväljakut peaaegu üldse hooldamist, mis oli ka kogu ettevõtmise üks olulisemaid lähtepunkte. «Juulis oli paar tugevamat vihmahoogu, aga pärast sadu oleme saanud kohe väljakule minna. Nõrgem sadu mängimist enam ei sega,» kõneles Ahonen.

Tennisekeskuse renoveerimise peamise eestvedaja Mark Orava selgitust mööda olid Viljandi väljakud vihmasematel suvekuudel sageli kasutamiskõlbmatud ja seisid kuivades jõude. «Senised väga mahukad saviväljakute kevadised korrastustööd jäävad nüüd samuti ära,» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles