Galerii. Lembitu kantsis mõõdeti rammu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval peeti Lõhavere linnamäel 45. Lehola-Lembitu mängude kavasse kuulvaid külade suvepäevi. Läbi aasta vältava Põhja-Sakala valla piirkondade vahelised mõõduvõtud on üldjuhul ikka olnud sportlikud ning sellest ei jäänud vajaka ka suvepäevadel, kuid alade valik oli kõigile huvilistele jõukohane.

Põhja-Sakala valla spordi- ja noorsootöö spetsialisti Mati Adamsoni sõnul on pika traditsiooniga Lehola-Lembitu mängud läbi aja muutunud, nagu seda on teinud ka omavalitsuse piirid. «Suvemängud on rohkem meelelahutusliku suunaga ning kavas on mõõduvõtud, millest iga osaleja peaks endale midagi sobilikku leidma,» lausus ta.

Tänavu üle pikkade aastate Lõhavere linnamäel peetud kuumal kokkusaamisel oli kavas kaheksa mõõduvõttu: teatejooks, noole ja saapa viskamine, laskmine, korvpalli täpsusvisked, pimevõrkpall, sangpommi tõstmine ning rattakross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles