Luule Komissarov juubeldas Liverpoolis koos sealsete jalgpallitähtedega

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Armastatud näitlejanna ja jalgpallifänn Luule Komissarov jõudis Eesti kuulsaima jalgpalluri Ragnar Klavani kutsel vaatama Inglismaa meistriliiga mängu, mis peeti eile.

Liverpool alistas 3:0 kindlalt tabeli keskosas paikneva Bournemouthi. Ühtlasi sai Luule Komissarov Liverpoolis kaasa elada Inglismaa meistriliiga resultatiivseima egiptlase ning tänavuse hooaja suurima väravaküti Mohamed Salah tegemistele, kes sai teisel poolajal kirja oma liigahooaja 30. värava. Ragnar Klavan sekkus platsile viimaseks kümmekonnaks minutiks. 83. minutil vahetas ta välja vigastada saanud Dejan Lovreni.

„Uskumatult õnnelik. Raku kutsus külla! Eestlane Premiere liigas platsil, kolm null võit ja kõik jutud ... Ja nüüd pidu! Raggy, Mo, van Dijk, Lily, Merle ja sõbrad!!!“ kirjutas Luule Komissarov oma Facebooki kodulehel. Mängu järel tegi Luule Komissarov pilti koos Liverpooli tähtedega – nende seas oli ka Mohamed Salah!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles