Soojad päevad tõid politseile kaks korda rohkem tööd

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesel soojal nädalalõpul tuli politseinikel tavalisest tublisti rohkem tegelda purjutajatega, kuid keskmisest veelgi enam oli liikluseeskirja vastu eksijaid.
Esimesel soojal nädalalõpul tuli politseinikel tavalisest tublisti rohkem tegelda purjutajatega, kuid keskmisest veelgi enam oli liikluseeskirja vastu eksijaid. Foto: Marko Saarm

Selle aasta esimene soe nädalalõpp meelitas inimesi varasemast rohkem alkoholi tarbima ja see tähendas politseinikele tavalisest lausa kaks korda enam tööd. Ainuüksi kainenema tuli viia 12 inimest.

Kui talvel oli hulk nädalaid, mil politseinikel tuli reedest pühapäevani käia 30 väljakutsel, siis seekord oli korrakaitsjatel lausa 65 väljasõitu. Kuus väljakutset olid seotud lähisuhtevägivallaga ning kainestusmajja toimetati 12 inimest.

Alkomeetrisse panid politseinikud puhuma 192 autojuhti ning nende seast leiti lausa seitse alkoholi tarvitanud juhti. «Kevadine kuiv asfalt peibutas kaheksat juhti agaramalt gaasipedaali muljuma,» nentis Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles