Brit Martin jätkas edukat aastat kahe kuldkarikaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brit Martin teenis Eesti karikavõistlustel 12-aastaste tütarlaste turniiril esikoha üksikmängus ja võitis koos Grete Gulliga paaristurniiri.
Brit Martin teenis Eesti karikavõistlustel 12-aastaste tütarlaste turniiril esikoha üksikmängus ja võitis koos Grete Gulliga paaristurniiri. Foto: Eesti Tennise Liit

Viljandi neiu Brit Martin tegi lõppenud Eesti noorte tennise karikavõistlustel puhta töö: ta võitis 12-aastaste tütarlaste üksikmängu ja oli koos Grete Gulliga võidukas ka paarismängus.

Viljandis Ott Ahoneni tennisekoolis harjutav 11-aastane Martin on Ahoneni ütlemist mööda võitnud tänavu kõik omaealiste turniirid ning hoiab ka reitingutabelis liidripositsiooni.

Pealinnas Tallinki tennisekeskuses korraldatud turniiril pidas Martin T-12 üksikmängu turniiril neli kohtumist, finaalis mängis ta Grete Gulliga ning alistas oma paarismängupartneri kindlalt 6:3 ja 6:0. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles