Circle K automaatjaamade töö on sidehäire tõttu katkenud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Sidekatkestusest tingitud rike puudutab Eestis vaid 17 Circle K automaatjaama. Kõik täisteenindusjaamad nii Eestis kui ka Baltikumis on avatud ja töötavad tavapäraselt.

Circle K automaatjaamad on rahvusvahelise sidekatkestuse tõttu suletud nii Eestis kui ka teistes Balti riikides ja Poolas.

Kontserni IT-partner tegeleb rikke kõrvaldamisega ning automaatjaamad taasavatakse esmaspäeva öösel, teatas tanklakett uudisteagentuurile BNS.

Circle K Eesti AS on üks Eesti suuremaid mootorikütuste jaemüüjaid ning talle kuulub lisaks 59 täisteenindusjaamale ning ühele mugavuspoele 17 automaatjaama.

Circle K Eesti kuulub Kanada kontserni Alimentation Couche-Tard, kus töötab enam kui 125 000 inimest ning mille kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias ligi 16 000 mugavuspoodi ja teenindusjaama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles