Keiro Asu vormistas karikasarja üldvõidu

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keiro Asu (punases) võitis laste vabamaadluse karikavõistluste finaaletapil omas kaalus esikoha ning teenis esikoha ka sarja koondtabelis.
Keiro Asu (punases) võitis laste vabamaadluse karikavõistluste finaaletapil omas kaalus esikoha ning teenis esikoha ka sarja koondtabelis. Foto: Elmo Riig

​16. detsembril oli Järvamaal Koigis 2006. aastal ja hiljem sündinud laste vabamaadluse karikavõistluste viimane, kolmas osavõistlus, korraldajaks klubi Järvamaa Matimehed. Eesti noormaadlejate kõrval oli kohale tulnud ka eakaaslasi Lätist. Kokku osales turniiril 66 noort.

Võhma poiss Keiro Asu võimutses võistluskaalus alla 32 kg. Avakohtumises alistas ta kohtlajärvelase Aleksandr Belokurovi ja teises ringis Tristan Leppiku Põlva klubist Lapiti. Kolmandas kohtumises pidi võhmalase paremust tunnistama Ruslan Konetski Kohtla-Järve Kuldkarust ja poolfinaalis lätlane Kenets Strelnieks.

Kõik vastased kuni esikohakohtumiseni alistas Keiro Asu kindlalt 10:0. Esikohakohtumises oli tema vastane väikemaarjalane Virgo Raja, kes enamasti teeb tegusid Kreeka-Rooma maadluse turniiridel. Asu maadles aktiivsemalt ning vormistas esikoha 7:2 punktivõiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles