Ametnikud kolivad veekeskuse hoone kaudu Viiratsisse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vallamaja asub neljandat aastat Viljandi kesklinnas. Maja on ametnikele kitsas ning vallajuhid soovivad, et hiljemalt aasta pärast töötaksid nad kõik Viiratsis, kus vallal on suur maja, mis tuleks poole miljoni euro eest tänapäevaseks ehitada.
Viljandi vallamaja asub neljandat aastat Viljandi kesklinnas. Maja on ametnikele kitsas ning vallajuhid soovivad, et hiljemalt aasta pärast töötaksid nad kõik Viiratsis, kus vallal on suur maja, mis tuleks poole miljoni euro eest tänapäevaseks ehitada. Foto: Marko Saarm / Elmo Riig

Lähipäevil kolib Viljandi vallavalitsus osa ametnikke vallamaja lähedal asuvasse SEB panga hoonesse, mille ostis endale linna veekeskust rajav aktsiaselts. Aasta pärast tahab aga vald kõik ametnikud viia Viiratsisse.

Kolmapäevaõhtusel vallavolikogu istungil osalejad olid ühel meelel, et vallamaja tuleks Viljandi vanalinnast ära kolida ning uueks asukohaks peaks saama vana Viiratsi vallamaja, mis juba aastaid tühjana seisab. Viljandi vald on püüdnud seda hoonet küll maha müüa või sinna rentnikke otsida, aga tulutult.

Linnas jätkamiseks plusse ei leidu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles