Sõudjad käisid rekordeid uuendamas

, Viljandi spordikooli treener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlane Leo Muiste läbis Pärnus 2000 meetri distantsi ligemale kaks sekundit kiiremini, kui oli seni kehtinud Eesti B-klassi noormeeste rekord. See tagas talle 32 konkurendi ees ka kindla esikoha.
Viljandlane Leo Muiste läbis Pärnus 2000 meetri distantsi ligemale kaks sekundit kiiremini, kui oli seni kehtinud Eesti B-klassi noormeeste rekord. See tagas talle 32 konkurendi ees ka kindla esikoha. Foto: Elmo Riig

Laupäeval peeti Pärnus Eesti sisesõudmissarja teine etapp, Pärnumaa lahtised meistrivõistlused. Viljandisse tuli sealt kolm esimest, kuus teist ja kaks kolmandat kohta.

Sõudjate talvisest hooajast on see ainus etapp, millel saavad omavanustega rinda pista ka pisikesed spordisõbrad. Nii tulidki Viljandist kaasa kaks D-klassi tüdrukut, kes võistlevad selles klassis veel kolm aastat, ja üks D-klassi poiss ning neil tuli läbida 250 meetrit nii kiiresti, kui jaksu jätkus. Kõik kolm olid väga tublid ja parandasid oma isiklikku rekordit.

Päev jätkus meesteklassi mõõduvõtuga. Viljandlastest tuli kolmandale kohale Kaur Kuslap ajaga 6.00,0. Kaspar Taimsoo, kes kogub hiljuti lõppenud puhkuse järel veel hoogu, lõpetas võistluse ajaga 6.07,3 ja seitsmenda kohaga. Rain Laidma püstitas ajaga 6.19,5 isikliku rekordi ning Hugo Mengel värskendas samuti isiklikku rekordit, mis nüüd on 6.26,4.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles