Paalalinna kooli ehitajad on pakkumised teinud

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kooli direktori Aavo Palo sõnul on isegi hea, et kapitaalremont edasi lükkus, sest siis on rohkem aega plaane seada.
Paalalinna kooli direktori Aavo Palo sõnul on isegi hea, et kapitaalremont edasi lükkus, sest siis on rohkem aega plaane seada. Foto: Marko Saarm

Linnavalitsus avas nädala eest ehitajate pakkumised Viljandi Paalalinna kooli remontimiseks ning võib loota, et käesoleva nädala lõpuks või uue alguseks on ka neid vaagival komisjonil töö tehtud.

Ehitaja loodetakse leida enne aasta lõppu, kuid abilinnapea Kalvi Märtini sõnul ei tasu siiski liiga vara hõisata, sest meeles on ka mõne aasta tagune Ugala lugu. «Ugala ehitamine käis ju enne veel kohtustki läbi,» tähendas ta ning lisas, et ehk seekord nõnda ei lähe. «Ehitamine peaks pihta hakkama jaanipäeva paiku ja see tähendab, et meil on väike varuaeg. Loodan, et selle kasutamiseks ei teki vajadust, komisjoni otsus tuleb õiglane ning ka teistel pakkujatel pole põhjust seda vaidlustada,» ütles ta. 

Summadest on vara rääkida

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles