Karksi-Nuias joosti tõrvikutega pimeduse varjus võidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel peeti Karksi-Nuia kooli aastapäeva tähistamiseks traditsiooniline tõrvikutega teatejooks. Sellel nädalavahetusel oma 60. aastapäeva tähistava August Kitzbergi nimelise gümnaasiumi sportlik pere võttis õhtupimeduses mõõtu juba 36. korda.

14-liikmeliste võistkondade teatejooksul  olid seekord nobedaimad kooli vilistlased, kes koondusid nime alla Nuia Motoklubi. Tõsi, võit ei tulnud tehnikaspordihuvilistele sugugi kergelt. Nagu ütles teisena oma etapile pääsenud võitjate ankrumees Danel Giske, võis tema ees jooksev tüdruk teda  tagant suure hooga lähenemas märgates isegi pelgama hakata. Giske tunnistas, et kiire algus tõmbas temalgi lõpu eel sammu pehmeks ning finišini aitasid tal pingutada vaid pealtvaatajate ergutushüüded ja hirm kuklase hingavale tütarlapsele alla jääda.

Pika traditsiooniga jooksuvõistluse lõpuheitlus oli pealtnägijate ütlemist mööda viimaste aastate üks tasavägisemaid. Võitjate eduks fikseeriti  teiseks jäänud XI klassi esinduse ees vaid kolm sekundit.

Lisaks klasside võistkondadele tegi üle aastate teatejooksul rohkesti kaasa vilistlaste esindusi. Neid oli kuus, lisaks motoklubile 32. ja 25. lend, rahvatantsurühm Samm Sassis, õpetajad, lasteaiaõpetajad ja lapsevanemad.

Tänavuse võitja Nuia Motoklubi esinduse ankrumees Danel Giske lubas, et tulevaks aastaks on nad veelgi paremas sportlikus vormis ja teevad enne võistlust koguni selle tarvis trenni. On ka põhjust, sest napilt teiseks jäänud koolinoored esitasid vilistlastele revanšilootuses uue väljakutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles