Meeskond astus nelja sekka

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipallimeeskond pääses Eesti karikavõistluste nelja parema meeskonna turniirile, kui mängis veerandfinaalis kahel korral üle Tartu Ülikooli esinduse. Juba täna peavad viljandlased Viimsis meistriliiga kuuenda vooru kohtumist.
Käsipallimeeskond pääses Eesti karikavõistluste nelja parema meeskonna turniirile, kui mängis veerandfinaalis kahel korral üle Tartu Ülikooli esinduse. Juba täna peavad viljandlased Viimsis meistriliiga kuuenda vooru kohtumist. Foto: Marko Saarm

Viljandi HC meeskond alustas teisipäeval Eesti käsipallikarikavõistluste veerandfinaali korduskohtumist esiliigast pärit Tartu Ülikooli esindusega üpriski hooletult, ent tänu viimasel veerandtunnil tehtud lõpuspurdile õnnestus tal võtta 30:29 võit ja pääseda nelja tugevama turniirile.

Veerandfinaalseeria kahe mängu kokkuvõttes jäi viljandlaste eduks viis väravat. Kodusaalis asetleidnud avamängus oli nende edu neljaväravaline.

Viljandi HC treener Marko Koks tõdes teisipäevasest kohtumisest kõneldes, et kehva ja eelkõige lohaka alguse põhjusi on mitu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles