Pisikese abivajaja märkaja pälvis politseilt tunnustuse

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Lill andis Gunnar Ojale tähelepanelikkuse ja abivajaja märkamise eest politsei meene ning sõnas, et tegu oli väga mehine.
Viljandi politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Lill andis Gunnar Ojale tähelepanelikkuse ja abivajaja märkamise eest politsei meene ning sõnas, et tegu oli väga mehine. Foto: Elmo Riig

Eile päeval käisid politseinikud tänamas pealtnäha väikese, kuid sisult suure heateoga silma paistnud Gunnar Oja. Ta oli politseile teada andnud pisikesest tüdrukust, kes Viljandis Jakobsoni kooli lähedal kahe puu vahel seistes mitu tundi asjatult ootas.

Tänu teatele jõudis tüdruk politsei kaasabil õnnelikult koju, kus mures vanemad teda juba ootasid. Lapse telefoni aku oli tühjaks saanud, mistõttu polnud teda võimalik kätte saada.

«Juba esimest korda, kui last trenni viies mööda sõitsin, märkasin, et midagi on imelikku: üksik väike tüdruk kahe puu vahel kuidagi veidralt piilub,» kirjeldas politseile tänuväärse vihje teinud Gunnar Oja päev varem juhtunut. Tema sõnul polnud laps kooli territooriumil, vaid seisis teisel pool ristmikku. «Tibake rohkem kui tund hiljem sõitsin uuesti mööda – ta seisis täpselt sama koha peal ega olnud sentimeetritki liigutanud. Siis tundus asi juba kahtlane.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles