Viljandi jätkab ettevõtjate tunnustamist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. maini saab esitada taotlusi linna stipendiumide määramiseks.
1. maini saab esitada taotlusi linna stipendiumide määramiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus ootab ettepanekuid ettevõtjate tunnustamiseks ja ettevõtlusauhinna väljaandmiseks. Tunnustamise aluseks on panus, mille ettevõtja on teinud linna arengusse eelmise aasta maist selle aasta aprillini.
 


Tänavu saab ettevõtluse auhinna kandidaate esitada kahel viisil.

Nagu varasematelgi aastatel, on ettepanekuid võimalik kirjalikult esitada asutustel, ettevõtetel, mittetulundus- ja teistel kodanikeühendustel, ettevõtluskomisjonil ning füüsilistel isikutel. Arvesse lähevad kirjalikud ettepanekud, milles on näidatud esitaja nimi ja kontaktandmed ning märgitud ettevõtte või ettevõtete esitamise põhjendus. Ettepanekuid oodatakse 2. maini posti teel või käsipostiga aadressil Linnu tänav 2, 71020 Viljandi või interneti vahendusel linna koduleheküljel avalehel oleva banneri kaudu.

Teine kandideerimisviis on ettevõtjal täita ankeet, kuhu tuleb kirja panna majandusnäitajad: 2009. ja 2010. aasta põhikohaga töötajate keskmine arv aastas, 2010. aasta investeeringute suurus, makstud üksikisiku tulumaks, realiseerimise netokäive, ekspordi maht ning investeeringute loetelu ja summad.

Täidetud ja allkirjastatud ankeedid tuleb linnavalitsusele esitada posti teel.

Ettepanekud ja majandusnäitajad vaatab läbi ja teeb konkursist kokkuvõtte ettevõtluskomisjon. Nimetuse Viljandi ettevõte 2011 pälvinud ettevõtjaid autasustatakse auhinna ja tänukirjaga 20. Viljandi hansapäevade avamisel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles