Nädalalõpp tõi hulga liiklusõnnetusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval nelja auto kokkupõrkega lõppenud õnnetus sai alguse sellest, et valge Chevrolet ei andnud teed peateel liikuvale Volkswagen Passatile.
Pühapäeval nelja auto kokkupõrkega lõppenud õnnetus sai alguse sellest, et valge Chevrolet ei andnud teed peateel liikuvale Volkswagen Passatile. Foto: Kenno Soo

Viis liiklusõnnetust, milles osales üheksa autot ning mille tagajärjel tuli haiglasse kontrolli viia kolm inimest. Selline oli nädalalõpp Viljandimaa liikluses.

Kõige raskem õnnetus juhtus pühapäeval kella 20 ajal Imavere ja Viljandi vahelisel maanteel Olustvere ristmikul, kus lühikese vahega põrkasid kokku neli autot.

Esmalt ei andnud kõrvalteelt tulev sõiduauto Chevrolet teed peateel liikuvale Volkswagen Passatile ning sõidukid põrkasid kokku. Paar minutit hiljem sõitsid õnnetuspaigast mööda Citroën ja Škoda, mille juhid ei pannud äsja toimunud kokkupõrget pimedas kohe tähele ning põrkasid tekkinud segaduses omavahel kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles