Koolid sõelusid välja osavaimad saalihokis

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gümnasistide koolidevahelisel saalihokiturniiril sai esikoha Paalalinna gümnaasiumi esindus.
Gümnasistide koolidevahelisel saalihokiturniiril sai esikoha Paalalinna gümnaasiumi esindus. Foto: Margit Kurvits

Tänavusel õppeaastal selgusid Viljandimaa koolide saalihokivõistlustel paremad kolmes vanuses. Viljandi saalihokiklubi eesotsas Hannes Ilvesega korraldas turniirid maagümnaasiumi spordihoones.

Kuus meeskonda ja kolm naiskonda

Kuuenda kuni üheksanda klassi noormeeste omavahelisel mõõduvõtul osales kuus kooli. Kahes alagrupis alanud võistluspäev jätkus vahemängudega, mille võitjad ja kaotajad läksid omavahel kokku lõplike kohtade selgitamiseks.

Esimeses vahemängus alistas maagümnaasium Raudna ning teises võitis Jakobsoni kool Võhma esinduse.

Väga tasavägiseks kujunes kahe linnakooli finaalmatš. Alles viimastel sekunditel õnnestus maagümnaasiumi poistel visata otsustav värav.

Võitnud võistkonda kuulusid Crihs Lepp, Juhani Lumera, Risto Tölp, Mark-Remi Viira, Edvin Ast, Steven Saaremets, Ian Martinson, Ott-Jaanus Heile, Denis Georgijev, Joonas Alliksaar, Kevin Vokk ja Karl Valter Elmaste. Poiste õpetaja on Jaak Luhakooder.
Kolmanda ja neljanda koha mängus alistas Võhma kool Raudna. Viienda koha sai Valuoja ja kuuenda Kirivere kool.

Põhikooliastme tütarlaste turniiril oli osalejaid kolm. Võitjaks tulnud maagümnaasiumi naiskond mängis õpetaja Mai Naaritsa juhendamisel koosseisus Marge Puru, Kadri Rannala, Renate Pikk, Marta Anderson, Loora Orav, Kertu Pikk, Krete Koovit ja Eerika Izjumova.

Teise kohaga lõpetas Jakobsoni gümnaasium ja kolmandaks tuli Kirivere kool.

Gümnaasiumidest mängisid vaid poisid

Nelja meeskonna osavõtul peetud gümnaasiumiastme noormeeste võistlusel peeti turniirisüsteemis kuus kohtumist. Kahe võidu ja viigiga oli edukaim Paalalinna gümnaasium. Kahe võidu ja kaotusega järgnes talle ühendatud kutsekool, kolmandana lõpetas maagümnaasium ning neljandana Jakobsoni kool.

Turniiri võitnud Paalalinna meeskonnas mängisid Jörgen Järsk, Ramon Pääsuke, Steven-Karl Kõiv, Keith Orasmäe, Mikk Tootsi, Kaur Tomson, Tanel Olev, Ralf Sitska ja Claid Ježov. Noormeeste õpetaja on Ain Jürisson.

Täna Tartus peetaval Eesti koolispordi liidu kuuenda ja üheksanda klassi vabariiklikul finaalturniiril teevad kaasa maagümnaasiumi ja Jakobsoni kooli nais- ja meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles