Naiskond on valmis mängima

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metall naiskonna treener Peeter Vahtra
Viljandi Metall naiskonna treener Peeter Vahtra Foto: Toomas Huik

Mullu naiste võrkpalli meistrivõistluste hõbemedali omanik Viljandi Metall on uue peatreeneri Peeter Vahtra kinnitusel hooajaks valmis.


«Põhikoosseisuga alustasime hooajaks ettevalmistumist juuli algul ja päris tõsise töörütmi saavutasime septembris,» rääkis Vahtra. «Meie eesmärk on oma mängu talveperioodil veelgi lihvida ning kõrghetk saavutada kevadeks.»



Eelmisel nädalal aset leidnud Eesti karikavõistluste avaringi paaride loosimisel viis fortuuna Viljandi Metalli kokku Tartu Ülikool / Eedeniga.


«Kerge meie esimene vastane pole,» tõdes treener.



Viljandi võrkpallinaiskond on saanud tänavu täiendust eelkõige Eesti noortekoondisest. Sellega on liitunud Egle ja Erle Püvi, Pille Vahtra ning Tallinna ülikoolist Kristiina Raap.



«Lahkunud on Karen Kotlov, kes liitus Tallinna ülikooli võistkonnaga,» lisas Peeter Vahtra.



Naiskonna Viljandi Metall esindaja ja treener Margus Keerutaja nentis, et karikasarja kohtumise aega pole tartlannadega veel kokku lepitud. Samuti saab praegu viimast lihvi meistriliiga põhiturniiri mängugraafik.



Eesti naiste võrkpalli meistrivõistluste esimesed kaks vooru mängitakse järgmisel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles