Rekordtankija Priit Toobal pälvis maksumaksja vaenlase tiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta tagasi riigikokku valitud Suure-Jaani valla mees Priit Toobal pälvis sügisel avalikkuse tähelepanu sellega, et oli suvel tankinud suures koguses autokütust. Sügisel lahkus Toobal aga päev enne kriminaalkorras süüdimõistmist parlamendist.
Aasta tagasi riigikokku valitud Suure-Jaani valla mees Priit Toobal pälvis sügisel avalikkuse tähelepanu sellega, et oli suvel tankinud suures koguses autokütust. Sügisel lahkus Toobal aga päev enne kriminaalkorras süüdimõistmist parlamendist. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eesti maksumaksjate liit kuulutas neljapäeval eelmise aasta maksumaksja vaenlasteks Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali ja riigikogu keskerakondlasest liikme Mihhail Stalnuhhini.

«Nemad sümboliseerivad kõige teravamalt kuluhüvitiste kuritarvitusi ja väärkasutusi, lastes hüvitada abikaasale ja pojale kasutamiseks antud auto liisingumaksed või tankides lühikese aja jooksul ebamõistlikult suure koguse autokütust. Selline käitumine solvab ausat maksumaksjat ning kahjustab riigikogu kui institutsiooni ja kogu Eesti riigi mainet,» märkis maksumaksjate liit.

Ühendus on endiselt seisukohal, et autoliisingu maksete hüvitamine riigikogu liikme tööga seotud kuluna on ebaseaduslik ja tuleb lõpetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles