Viljandi Metall pälvis võidukarika

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vello Rits

Võrkpallinaiskond Viljandi Metall püsis laupäeval Eesti karikavõistluste finaalkohtumises võidulainel ja tõi koju esikohatrofee.

Paide spordihoones asetleidnud karikavõistluste otsustavas vastasseisus ei lubanud Viljandi Metall GMP mängijatel kuigi pikalt edumõtteid heietada, vaid võitis kõik kolm geimi: 25:18, 25:17 ja 25:17.

Karikavõitjaks pärjatutest olid laupäeval resultatiivseimad Maarja Kerner, Mari-Liis Graumann ja Anu Ennok.

Viljandi Metall on Eesti karikavõistluste finaalis kaasa mänginud neljal viimasel hooajal, kuid karikavõiduni jõudis tänavu esimest korda. Kolmes varasemas detsembrikuises esikohakohtumises on meie mängijatel tulnud tunnistada pealinna naiskonna paremust.

Viljandi naiskond on tänavusel koduse saalivõrkpalli hooajal püsinud alistamatu neljateistkümnel kohtumisel. Seni on neilt ainsa geimivõidu näpanud Tartu Ülikool / Eeden.

Eesti naiste meistrivõistlused jätkuvad põhiturniiri mängudega eeloleval nädalavahetusel. Laupäeval kell 15 kohtuvad värsked karikavõitjad kodulinnas maagümnaasiumis Võru esindusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles