Meisternaiskond asub tiitlit kaitsma

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi võrkpallinaiskond teeb homme algavatel Eesti meistrivõistlustel kaasa enam-vähem sama koosseisuga, millega võitis mullu meistritiitli.
Viljandi võrkpallinaiskond teeb homme algavatel Eesti meistrivõistlustel kaasa enam-vähem sama koosseisuga, millega võitis mullu meistritiitli. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti naiste võrkpalli valitsev meister Viljandi Metall alustab nädalavahetusel hooaega. Eesmärk on kaitsta võitu Balti karika- ja kodustel tiitlivõistlustel ning teha vigade parandus mullustele Eesti karikavõistlustele.


Eesti naiste võrkpalli meistrivõistlustel osaleb nagu mullugi seitse võistkonda. Muutumatu püsib ka tiitlivõistluste formaat: kolmele põhituriiri ringile järgnevad play-off’i kohtumised, medalimängudeni jõutakse aprillis.

Mullu Eesti meistriks ning Balti riikide karikaturniiri võitjaks tulnud Viljandi Metalli naiskonna mängijate rivis pole olulisi muudatusi tehtud. «Tuumik jätkab, lisandunud on mõni spordikooli mängija,» teatas võistkonna esindaja Margus Keerutaja.

Suurimaks muutuseks võib pidada seda, et aastase pausi järel on peatreeneri kohustustesse naasnud Peeter Vahtra.

Vahtra, kelle tööandja on Audentese spordigümnaasium, kus ta peab tütarlaste võrkpallitreeneri ametit, loobus mullu eetilistel kaalutlustel viljandlannasid juhendamast, sest toona oli meistriliigas tema tüürida ka Audentese naiskonna tegevus.Algaval hooajal juhendab Audentese SG / Noortekoondist Viljandi spordikooli treener Merle Keerutaja.

Esimese Salestari liiga kohtumise peavad viljandlannad homme Tallinna Ülikooliga pealinnas. Kodupubliku ette astub naiskond pühapäeval kell 13. Siis on spordihoones tema vastane Audentese SG / Noortekoondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles